Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"...pár bačů požadovat manželství..." Aha, tak jo.

Použil jste, milý pane Karste, naprosto ukázkový příklad argumentace šikmou plochou. Ale nic si z toho nedělejte, takové hloupé argumenty má více lidí. Zkrátka už neví, jak by si svůj názor obhájili. Nevím, co se Vám honí hlavou ani proč si představujete baču s ovcemi jako milence, ale tady se opravdu jedná jen o manželství mezi dvěma svéprávnými osobami ve smyslu, který je patrný z již 35 zemí světa.

Pokud Vám tak moc jde o ochranu manželství a rodiny, pak byste měl upnout své síly na to, aby se ta současná manželství a ty současné rodiny nerozpadaly.

1 0
možnosti
Foto

Měl jsem jednoho kamaráda, který se měl rád s kozou. Byl z Kuby. Tady nejde ani tak o názor ale změnu pojmu manželství. Jinak následující diskuse.

0 0
možnosti

Aha, vy se domníváte, že jste nositel zdravého rozumu a ve svém textu jste se dostal od manželství pro homosexuály svými absurdními spekulacemi, vývody a přeháněním až k úplnému nesmyslu "hantec pro všechny". Proč by o to někdo usiloval, když hantecem může mluvit, kdo chce, takže jej není třeba uzákoňovat? Jiná věc je, že se s ním všude nedomluví.

A s těmi záchody. Vy máte doma (nebo jste někdy měli) zvlášť záchod pro muže a pro ženy? Ostatně, v čem se liší pánské a dámské veřejné WC, jen tím, že na pánských jsou otevřené pisoáry. Kdyby byly všude jen kabinky, nemusely by se pánské a dámské záchody rozlišovat

1 0
možnosti
Foto

Proč by někdo usiloval o hantec pro všechny? Zeptejte se proč někdo vehementně usiluje o změnu pojmu "manželství" když každý může mít domácnost s kým uzná za vhodné. A co se zdravého rozumu týče tak by stačila úprava v definici registrované partnerství. A co se značení záchodů tak takovým problémem se zabývají podobní těm, co mají problém s definici manželství. I tam se dá použít zdravý rozum.

0 0
možnosti

V mém okolí je několik lidí kteří žijí ve svazku a mají dítě. Narážky rodičů, že by se měli vzít, aby dítě mělo rodiče, odbývají mávnutím ruky, že jde jen o formalitu. Když však přijde řeč na manželství pro člen komunity LBGT, jsou velice pro, to je podle nich důležité.

1 0
možnosti

Pirátka Richterová by Vám "vysypala" přesné počty o kolik klesla v USA (asi v progresivních státech) sebevražednost LGBT když se zavedlo manželství pro všechny. Dříve pokrokáři bojovali za práva dělníků, pak cizinců, pak ...

0 0
možnosti
Foto

Statistiky jsou zajímavé. Hlavně že to nemělo vliv na úrodu kukuřice. Pokud někdo zaplatí pak průzkum dopadne podle objednavatele.

0 0
možnosti

P90a32v14e57l 32V86é30b46r

29. 11. 2022 14:06

Hantec na hrad!

2 0
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 14,28
  • Průměrná čtenost 1159x
Jeden z těch, kteří si vývoj po roce 1989 představovali jinak.

Seznam rubrik