Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J98a22r97a 34R94a30n43k

25. 7. 2016 2:42

Mozna, ze nic neresi, ale uz se nic moc nezmeni. Zijeme v jinem svete, nez i prarodice, vlastne i rodice, vim, ze tata dost brumlal proti komputerum, tvrdil, ze miluje auta, ktera si muze sam opravit a na jizdu mym Prius Hybrid se dival dost neduverive. Bohuzel se dnes uz nemuze vyjadrit, ale vim, ze by jako Svycar (tady uz se udajne nema pouzivat "Cechosvycar"), od 68. roku take napsal, ze si musime zvykat.

Svycari meli kvoty take a patrili tam Madari, Tibetane, Cesi, uprchlici ze Sri Lanky, Ciny, Jugoslavie a pres hory z Italie se pasuje stale. Pan Klaus Vam sice stale tvrdi, ze pocasi je v poradku, ale zrejme neocekava nejaka vnoucata a dalsi pokoleni, tak je mu to jedno.;-(

0 0
možnosti

Ale řeší, levnou pracovní sílu do továren a jinam. Jen co je převychovají. A taky řeší problém existence národních států v Evropě. Tedy časem. Je to řešení ďábelsky geniální.

0 0
možnosti

Napsal jste to zcela přesně ....Evropa pomůže ročně jednomu milionu, ale dalších 8 milionů, s tou samou vizí budoucnosti se tam narodí ...........také nechápu proč máme někomu tímto zpusobem pomáhat, co tím vyřešíme a hlavně vidím tu neskonalou vděčnost těch, co jim evropské státy pomohly. Nabídnou jim azyl, dají jim vzdělání, práci a oni je pak jdou vraždit............

0 0
možnosti

J30a41r32a 81R67a18n88k

25. 7. 2016 2:44

Azyl se nikomu nenabizi, mozna v Rusku, ale tam tak mozna Snowden, ti ostatni se mohou vzdy vratit domu, pokud budou chtit.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS